Skip to main content

Bemærk! Foreningen er pt. under opløsning pga. mangel på nye kræfter i bestyrelsen. Foreningens fremtid afgøres endeligt ved næste generalforsamling. Abonnér på nyhedsbrevet, hvis du ønsker at få besked når datoen fastlægges.

Vil du gerne være med i en forening, der arbejder for at fremme forskning i psykedeliske substanser i Danmark?

- Vi mødes jævnligt til journal club, hvor vi skiftes til at fremlægge relevante artikler til diskussion. Her inviterer vi også forskere til at fremlægge deres egne resultater. 

- Vi afholder kvartalsvise netværksmøder hvor det er muligt at møde andre forskere, professionelle eller studerende

- Vi har en brugerportal på hjemmesiden, hvor det er muligt at se andre medlemmer, deres interesser m.v., samt et aktivt Slack forum der er åbent for dialog og debat. 

- Vi er engageret i internationalt samarbejde. Medlemmer har derfor ofte adgang til/rabat ved arrangementer ved venskabsforeninger.

Derudover har vi følgende spændende ting på tegnebrættet:

  • Foredragsrække - kom og hør forskerne fortælle om deres resultater
  • Paneldebatter
  • Udarbejdelse af materiale til uddannelse og skadesreduktion

Netværk for Psykedelisk Forskning optager som udgangspunkt kun medlemmer over 18 år med en akademisk baggrund. Dette har vi besluttet for at sikre et højt fagligt, sagligt og akademisk niveau, således at foreningen på sigt kan fungere som ekspertorgan og troværdig vidensbank.

Hvis du ikke er akademiker, men gerne vil hjælpe til, er du meget velkommen til at hjælpe os ved at melde dig som frivillig og/eller støtte os med donationer.

Du kan søge om optagelse som medlem ved at udfylde tilmeldingsformularen. Hvis du vil være frivillig, skal du også udfylde denne formular.

Medlemskab koster 240 kr. om året, med mulighed for 50% rabat hvis du tilhører en lavindkomstgruppe.
Fra 1. september 2020 er der halv pris på kontingent for resten af året.  

Det koster ikke noget at være med som frivillig.

Hvis du gerne vil donere, så kan du støtte via denne side.